НачалоStabiloКомплект пълнители за писалка, Stabilo, Grow ST5/0-041 син, 6 броя
Комплект пълнители за писалка, Stabilo, Grow ST5/0-041 син, 6 броя

Комплект пълнители за писалка, Stabilo, Grow ST5/0-041 син, 6 броя

Код: ST5/0-041
Stabilo
7.90лв
Пол: М, Ж
Възраст: над 3г.
Патроните за писалка Stabilo са стандартни патрони в кралско син цвят и се доставят в сгъваема кутия с шест патрона.
Това означава, че касетата за пълнене Stabilo пасва на всички системи за пълнене на производителя на марката, като EASYbirdy или EASYbuddy.
В допълнение, синьото мастило на касетата Stabilo fountain е лесно изтриваемо и може да се пере от дрехите.

Патронът за писалка Stabilo е поставен в практична картонена сгъваема кутия, което означава, че патроните могат да се съхраняват спретнато и компактно в моливника или в чекмеджето. 
Тази касета за писалка е особено универсална, подходяща за всички системи за писане Stabilo, така че винаги можете да изберете правилната касета без никакви проблеми. Поради стандартния размер, два от патроните на писалката Stabilo се поставят в писалката, така че патронът за смяна е винаги готов.

Патрон за писалка Stabilo: смяна на патрона
Поради нормалния формат на патрона за писалка Stabilo, следващият патрон е вече готов в писалката и при необходимост трябва само да размени местата с празния патрон. С лек натиск с пръсти или чрез завинтване на корпуса на писалката, касетата се отваря. Не забравяйте да поставите нова касета за пълнене Stabilo обратно в пълнителя като резервна касета, така че захранването да бъде гарантирано отново следващия път.

Подобни продукти

Затвори
Добави към началния екран
MBG Toys | Верига магазини, предлагаща всичко за твоето дете
MBG TOYS
Откажи Добави