НачалоХоби моделизъмСамолетиСглобяем модел, Revell, Антонов АН-124 Руслан, 178 части
Сглобяем модел, Revell, Антонов АН-124 Руслан, 178 частиНово

Сглобяем модел, Revell, Антонов АН-124 Руслан, 178 части

Код: R03807
Revell
109.90лв
Пол: М
Възраст: над 13г.
Антонов АН-124 Руслан е легендарен самолет, който заема специално място в историята на авиацията. Този съветски транспортен самолет е проектиран да превозва големи товари и тежки товари и е получил световно признание. Нашият моделен комплект ви позволява да изпитате впечатляващата история на този самолет от първа ръка и да надникнете в очарователния свят на авиацията.

Започнете своя проект за изграждане на модел с нашия моделен комплект Антонов AN-124 Ruslan и изпитайте радостта от изграждането и демонстрирането на впечатляващ модел на самолет. Със своето високо ниво на детайлност, множество опции за изграждане и реалистичен дизайн, този комплект е задължителен за всеки ентусиаст на моделирането. Осъществете мечтите си и вкарайте Антонов АН-124 Руслан във вашия дом!

Обхват на доставка:
Нашият комплект модели включва всичко необходимо за сглобяване, за да пресъздадете вярно очарователния Антонов AN-124 Ruslan. В допълнение към детайлните стени на товарното отделение, таванните панели и пилотската кабина, ние ви предоставяме 2 мостови крана, стълби, отделен носов сегмент и гъвкава носова рампа в различни позиции. Товарните зони на кърмата с отделни люкове и сегментите на кърмовата рампа в различни позиции добавят автентичност към вашия модел. Изберете да изградите колесника в нормална позиция или спуснат и усъвършенствайте вашата реплика с 24 точно копирани колела на колесника.

Нашият моделен комплект Антонов AN-124 Ruslan е подходящ за ентусиасти по моделиране на възраст над 13 години, привлекателен както за начинаещи, така и за напреднали и опитни моделисти. Независимо дали искате да използвате този впечатляващ модел за показване във вашата колекция, като специално привличане на вниманието във вашата витрина или за вълнуващи симулации на полет, нашата изключително детайлна реплика предлага безброй възможности и превръща сглобяването във вълнуващо и възнаграждаващо изживяване.

Нашият комплект впечатлява със своята детайлна повърхност с вдлъбнати фуги, което придава на вашия модел особено реалистичен вид. Прецизно възпроизведените детайли на кокпита и двигателите добавят автентичност към вашия модел. Отделните позиционни светлини на крилата, антените и тръбите на Пито осигуряват финалните щрихи и правят вашия модел истински привличащ вниманието.

Мащаб: 1:144
Размери на готовият модел: Дължина: 478 мм; Размах на крилата: 507 мм
Брой части: 178
Ниво на трудност:
Материал: пластмаса
Необходимо е сглобяване и боядисване

Възраст: 13+

Подобни продукти

Затвори
Добави към началния екран
MBG Toys | Верига магазини, предлагаща всичко за твоето дете
MBG TOYS
Откажи Добави