НачалоХоби моделизъмСамолетиКомплект модели за сглобяване, Revell , US Air Force 75th Anniversary, F-16 / F-117 / F-89, 3 броя
Комплект модели за сглобяване, Revell , US Air Force 75th Anniversary, F-16 / F-117 / F-89, 3 брояНово

Комплект модели за сглобяване, Revell , US Air Force 75th Anniversary, F-16 / F-117 / F-89, 3 броя

Код: R05670
Revell
139.90лв
Пол: М
Възраст: над 12г.
Този ексклузивен подаръчен комплект за 75-та годишнина на ВВС на САЩ е перфектният подарък за всеки ентусиаст на самолети или фен на моделирането. Включващ 3 детайлни самолетни комплекта в мащаб 1/72 от различни епохи, този комплект е задължителен за всеки, който иска да изживее историята на ВВС на САЩ отблизо и лично

Исторически всесезонен прехващач F-89 Scorpion

F-89 Scorpion беше двумоторен прехващач за всякакви метеорологични условия и един от най-важните самолети в ранните години на ВВС на САЩ. Този модел включва детайлни реплики на двигателя и кокпита, както и автентични стикери, които възпроизвеждат идеално вида и функцията на оригинала. F-89 Scorpion беше важна част от стратегията за възпиране на ВВС на САЩ и е задължителен модел за всеки ентусиаст на исторически самолети.

Легендарният F-117 Nighthawk

F-117 Nighthawk спечели печална слава с уникалната си стелт способност, която позволи на самолета да бъде невидим за вражеския радар. Този модел има всички характерни характеристики на оригинала, включително отличителната триъгълна форма и черно стелт покритие. Всеки детайл от този модел е внимателно пресъздаден, за да създаде едно незабравимо изживяване.

Многоцелеви F-16 Fighting Falcon

F-16 Fighting Falcon е едномоторен многоцелеви самолет, който все още е в експлоатация днес. Този модел се отличава със своята гъвкавост и включва детайлни реплики на двигателя и кокпита, както и автентични стикери. С този модел можете да изживеете отблизо историята на ВВС на САЩ.

Включени са основни бои, лепило и четки

В допълнение към трите модела самолети, този комплект включва и 5 основни цвята (Revell Aqua Color), лепило (Revell Contacta Professional Mini) и четка. Така че имате всичко необходимо, за да вдъхнете живот на всеки модел.

Подаръчният комплект за 75-та годишнина на ВВС на САЩ включва:

3 комплекта пластмасови модели (несглобени)
Илюстрирани, многоезични инструкции за сглобяване
Ваденки
6 основни цвята (Revell Aqua Color)
Четка
Лепило (Revell Contacta Professional Mini)

Подобни продукти

Затвори
Добави към началния екран
MBG Toys | Верига магазини, предлагаща всичко за твоето дете
MBG TOYS
Откажи Добави