НачалоХоби моделизъмСамолетиСглобяем модел, Revell, B-24D Liberator, 197 части
Сглобяем модел, Revell, B-24D Liberator, 197 частиНово

Сглобяем модел, Revell, B-24D Liberator, 197 части

Код: R03831
Revell
159.90лв
Пол: М
Възраст: над 13г.
B-26 Liberator, произведен от Douglas Aircraft Company, беше важен самолет през Втората световна война и изигра решаваща роля в няколко въздушни кампании. Този модел комплект ви предлага уникална възможност да пресъздадете частица от тази вълнуваща история и да я покажете у дома. Потопете се в света на авиацията и изпитайте очарованието на изграждането на модели на най-високо ниво!

Моделният комплект B-26 Liberator се доставя с всички необходими части за сглобяване на модела. Включени са подробни текстури на повърхността, реалистична имитация на пилотската кабина и детайлен колесник. Освен това ще получите илюстрирани, многоезични инструкции за изграждане и съответстващи стикери, за да персонализирате вашия модел, както сметнете за добре.
Този комплект модели е идеален за напреднали моделисти и експерти, които търсят предизвикателство и са запалени по историята на авиацията. Завършеният модел е впечатляващ експонат и ценно допълнение към всяка колекция.
Моделният комплект B-26 Liberator се отличава с много детайлни части и реалистичен дизайн. Всеки елемент е внимателно проектиран, за да възпроизведе точно оригиналните детайли на бомбардировача B-26. С включените стикери можете да персонализирате вашия модел и да му придадете персонален щрих.

Мащаб: 1:48
Размери на готовият модел: Дължина:443 мм; Размах на крилата:696 мм
Брой части: 197
Ниво на трудност: 5
Материал: пластмаса
Необходимо е сглобяване и боядисване

Възраст: 13+

Подобни продукти

Затвори
Добави към началния екран
MBG Toys | Верига магазини, предлагаща всичко за твоето дете
MBG TOYS
Откажи Добави